KÖNYVELŐIRODA

Könyvelőiroda - Budapest 3. kerület, Óbuda - Enigma-Comp

Ha könyvelőiroda választásról beszélünk, legfontosabb szempont a szaktudás kell legyen. A kötelező továbbképzéseknek és a sok éves tapasztalatnak köszönhetően munkatársaink tudása napra kész. A sokéves tapasztalat és gyakorlat eredménye, hogy nem akad olyan probléma, amelyre ne tudnánk a megoldást.
Munkánk megköveteli a határidők betartását. Természetesen ez csak akkor lehetséges, ha Ön időben rendelkezésre bocsátja a bizonylatokat feldolgozásra, könyvelésre. Amennyiben ez működik, nem kell számítania bírságokra, büntetésekre. Ezzel nagymértékben meg lehet könnyíteni a könyvelő dolgát, nem mellesleg a folyamatos kontrol, odafigyelés, bevételi oldalon is pozitív hatással lesz a cégre.
Természetesen elengedhetetlen feltétel a könyvelőirodánál a titoktartás, felelősségbiztosítás megléte.

 

Sokszor hallani olyan könyvelőről/könyvelőirodáról, akik nem nyújtanak megfelelő tájékoztatást az ügyvezetőknek a társaság anyagi helyzetéről, az aktuális adóváltozásokról. Ezzel jelentősen hátráltatják az ügyvezetőket a döntéshozatalukban, tervezésben. Ezeket a jövőbeni kellemetlenségeket lehet tehát elkerülni azzal, ha szakmában magas minőséget nyújtó könyvelő irodát keresünk és megfelelően tájékozódunk a szerződés megkötése előtt.